Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-08@21:18:40 GMT

سریال تکراری اخاذی در فضای مجازی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۲۶۰۵

سریال تکراری اخاذی در فضای مجازی

فضای مجازی، بهترین جا برای پنهان کردن هویت واقعی است به همین دلیل می‌توانی همانند یک گرگ در لباس میش ظاهر شوی. یک صفحه اینستاگرامی درست کردم و با دانلود کردن عکس‌های تتو آن را در صفحه‌ام بارگذاری کردم.

«تهدید کرده که عکس‌هایم را منتشر می‌کند» دختر جوان در حالی که دست‌هایش می‌لرزید و به سختی می‌توانست صحبت کند، این جمله را بیان کرد و رو به مأمور جوانی که پشت میز نشسته بود گفت: همه طلاهایم را به او داده‌ام و از دوستانم هم کلی پول قرض گرفته‌ام، اما او بعد از گرفتن پول و طلا‌ها چند روزی ناپدید می‌شد و دوباره تماس می‌گرفت و تهدید می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ملیکا در رابطه با اینکه چطور عکس‌های خصوصی‌اش به دست پسر شرور افتاده گفت: در اینستاگرام دنبال یک تتوکار خوب بودم که با صفحه او آشنا شدم. برای اطلاع از قیمت‌ها به او پیغام دادم و کم کم باهم دوست شدیم. او خودش را آزیتا معرفی کرد و از من خواست تا عکس‌های شخصی‌ام را برایش ارسال کنم تا به من مشاوره بدهد که چه تتویی مناسب و مد روز است. هرگز تصور نمی‌کردم او یک پسر است که خودش را با نام و مشخصات و عکس یک زن جوان معرفی کرده است. عکس‌های شخصی‌ام را در اختیارش گذاشتم. در این مدت هم از خودم و خانواده‌ام برای او گفتم و آزیتا را در جریان کامل وضعیت خانوادگی‌ام قرار دادم.


دختر جوان ادامه داد: چند روزی از این ماجرا گذشت و آزیتا آدرس محل کارش را داد تا برای تتو به آنجا بروم. آپارتمانی در شمال تهران، اما وقتی وارد آپارتمان شدم با پسر جوانی مواجه شدم. تازه آن زمان بود که متوجه شدم آزیتا تنها یک نام است که پسر جوان روی خودش گذاشته و با این ترفند مرا به آنجا کشانده است. من قربانی نقشه این شرور شدم و او تهدید کرد که اگر در این مورد حرفی بزنم تصاویری که از خودم برایش فرستاده بودم و در آپارتمانش از من گرفته بود را در فضای مجازی منتشر می‌کند. آن روز حرفی نزدم اما بعد از مدتی، تهدید‌های آزیتا که بعداً متوجه شدم کیوان نام دارد، شروع شد. چند باری طلا و پول هایم را در اختیارش قرار دادم اما درخواست‌های او تمامی نداشت و درنهایت تصمیم گرفتم که از کیوان شکایت کنم.
با شکایت دختر جوان، کارآگاهان پلیس وارد عمل شده و تحقیقات برای دستگیری متهم آغاز شد. درنهایت پسر جوان بازداشت شد و در بازرسی از خانه وی، مدارکی به‌دست آمد که نشان می‌داد ملیکا تنها قربانی این پرونده نیست. در ادامه تحقیقات کیوان به جرم خود اعتراف کرد.

چه شد که این ترفند به ذهنت رسید؟

فضای مجازی، بهترین جا برای پنهان کردن هویت واقعی است به همین دلیل می‌توانی همانند یک گرگ در لباس میش ظاهر شوی. یک صفحه اینستاگرامی درست کردم و با دانلود کردن عکس‌های تتو آن را در صفحه‌ام بارگذاری کردم. الان هم تتو مد شده و خیلی‌ها دنبال این هستند که روی سر و صورت و بدنشان تتو کنند، مخصوصاً اگر مبالغی که ارائه می‌کنی مبلغی پایین‌تر از مبلغ بازار باشد.
و به همین سادگی آنها فریب تو را می‌خوردند؟

ساده‌تر از آن چیزی که تصورش را کنید. البته بعضی‌ها کمی وسواس بیشتری به خرج می‌دادند و من برای جلب اعتماد آنها صدا برایشان ارسال می‌کردم.


و با ارسال صدا باز هم آنها به شما اعتماد می‌کردند؟

بله، چون صدایم را با نرم افزارهایی که مخصوص تغییر صدا است، تغییر می‌دادم و به صدای دخترانه تبدیل می‌کردم. فضای مجازی پر است از ترفند‌های مختلف، برای فریب دیگران و البته افراد ساده دل و زودباور. در این فضا می‌شود حتی از عکس‌های دیگران برای چهره خودت استفاده کنی، صدایت را تغییر دهی و هر هویتی روی خودت بگذاری بدون آنکه کسی مدرک بخواهد. حتی اگر مدرک هم بخواهند می‌توانی با نرم‌افزارهایی کلی مدرک جعلی درست کنی.


بعد از جلب اعتماد چه می‌کردی؟

از مشتریان می‌خواستم که برای انجام کار به آپارتمانم بیایند و بعد از آن هم اخاذی‌هایم شروع می‌شد.


از پلیس و دستگیری نمی‌ترسیدی؟

من آنها را تهدید می‌کردم، تهدیدی که باعث می‌شد برای آنها دردسرهای زیادی به‌وجود بیاید. ترس از اینکه عکس هایشان منتشر شود آنها را وادار می‌کرد تا به خواسته هایم تن بدهند. آنها به قدری ترسیده بودند که برای انجام خواسته‌های من از دیگران پول قرض می‌گرفتند یا بدون آنکه خانواده‌هایشان متوجه شوند طلاهایشان را برمی‌داشتند، به من می‌دادند.

چطور دستگیر شدی؟

یک روز که منتظر یکی از همین طعمه‌هایم بودم زنگ خانه‌ام به صدا درآمد و وقتی در را باز کردم، مأموران پلیس پشت در بودند و مرا دستگیر کردند.


برای اینکه افراد در دام کسانی مثل خودت گرفتار نشوند چه پیشنهادی داری؟

تنها پیشنهادم این است که اعتماد نکنند. انسان‌ها اصلاً قابل پیش‌بینی نیستند و حتی نمی‌توانی به فامیل و همسایه ات اعتماد کنی، چطور می‌شود به کسی که حتی یکبار هم او را ندیده‌ای و نمی‌دانی چه کسی است و از چه خانواده‌ای است اعتماد کنی. اصلاً بر فرض من دختر هم بودم اگر به‌عنوان دختر طعمه‌ها را به داخل خانه می‌کشاندم و افراد دیگری در خانه پنهان بودند که به محض ورود طعمه به خانه، او را خفت می‌کردم، چی؟ اما اگر کسی به دام افرادی مثل من افتاد، به تنها چیزی که نباید فکر کند این است که موضوع را مخفی کند و به پلیس خبر ندهد، چرا که قبل از اینکه افرادی مثل من بخواهند به تهدیدشان عمل کنند، پلیس آنها را دستگیر می‌کند. از طرفی ماجرای اخاذی‌ها هم پایانی ندارد وقتی فرد اخاذ می‌بیند که طعمه‌اش هر چه او می‌گوید انجام می‌دهد، خواسته‌اش را تکرار می‌کند و تنها راه جلوگیری از این خواسته طرح شکایت است.
 

انتهای پیام/

 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم

رئیس دیوان عالی کشور گفت: در این مقطع زمانی جهاد فی سبیل الله و حفظ این نظام الهی بر همه ما واجب است و اگر در این زمینه کوتاهی کنیم عندالله مسئولیم. امروز جهاد تنها مبارزه تن به تن نیست بلکه در فضای مجازی باید از ارزش‌های والای امت اسلامی دفاع کنیم.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام منتظری در جلسه هیأت عمومی دیوان عالی کشور با بیان اینکه امروز فضای مجازی یکی از بسترهای مقابله دشمن با مبانی و ارزش های اسلامی و به دنبال سوءاستفاده در ضربه به اسلام، آموزه های دینی و انقلاب است، گفت: دشمنان امروزه از فضای مجازی برای تحقق خواسته‌های نامشروع خود استفاده و با سرمایه گذاری در این زمینه سعی در تخریب باورهای دینی و اخلاقی مردم دارند، لذا در حال حاضر یکی از جلوه های جهاد فی سبیل الله این است که انسان بتواند در این فضا به نبرد با تبلیغات دشمن بپردازد.

وی ادامه داد: در این مقطع زمانی جهاد فی سبیل الله و حفظ این نظام الهی بر همه ما واجب است و اگر در این زمینه کوتاهی کنیم عندالله مسئولیم. امروز جهاد تنها مبارزه تن به تن نیست بلکه در فضای مجازی باید از ارزش‌های والای امت اسلامی دفاع کنیم.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: قضات شریف با قلم خود می توانند در زمره مجاهدان فی سبیل الله و در عرصه جهاد تاثیرگذار باشند و از طریق احقاق حقوق مراجعان، پاسخگویی توأم با گشاده رویی و تکریم به ارباب رجوع و صدور حکم عادلانه در این مسیر نقش آفرین باشند.

منتظری در پایان با اشاره به اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی در حمله به رفح خاطرنشان کرد: جنایات صهیونیست‌ها در غزه و رفح با پشتیبانی آمریکا، تقابل با اسلام است و این رژیم به خوبی نشان داد که به هیچ یک از ارزش‌های دینی، اخلاقی و حتی شرف انسانی پایبند نیست و ان شاءالله به زودی مضمحل و نابود خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات دستگیری متهم پرونده زهره فکور I این مرد در دادگاه به حبس و شلاق محکوم شده بود
  • سیاهچاله‌ای به نام اینستاگرام
  • در فضای مجازی باید از ارزش‌های اسلامی دفاع کنیم
  • داغ شدن هشتگ رفح در فضای مجازی
  • حکم محمود مهرابی قابل فرجام‌خواهی در دیوان عالی کشور است
  • تیپ خاص ناصر حجازی در فضای مجازی داغ شد!
  • بلینکن: فضای مجازی، دلیل انتقادات گسترده از اسرائیل است!
  • اعتماد دوباره مورایس به جوان سپاهان!
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری